Kerkdienst thuis meebeleven

Voor degenen die niet kunnen komen naar de kerkdienst is er ook de mogelijkheid om deze live mee te beleven. Ook is het mogelijk om een dienst achteraf te volgen. De dienstuitzendingen zijn toegankelijk via kerkomroep.nl. Iedereen kan zo de diensten live meeluisten of terugluisteren. Voor leden is er ook de mogelijkheid om de diensten te volgen met beeld. Hiervoor kan men een inlogcode aanvragen.

Om de diensten te beluisteren of te bekijken kan men hier klikken.

Een uitleg over hoe men de diensten kan beluisteren is hier te vinden.

Een uitleg over hoe men de diensten kan bekijken is hier te vinden.

De dienstuitzending wordt normaal gesproken een kwartier voor aanvang van de dienst gestart. Indien het audio symboolje of video symbooltje er nog niet staat is de dienstuitzending nog niet gestart. Probeer het dan enkele minuten later nog een keer door de webpagina te vernieuwen. Dit kun je doen door op F5 te drukken of door op het symbooltje vernieuwen te klikken in de webbrowser.

Ook is het nu mogelijk om de diensten te volgen via een tablet of smartphone. Hiervoor kan men de kerkomroep app downloaden. Voor een iPad of iPhone kan men de app vinden in de appstore onder de categorie 'Lifestyle' of hier. Voor een Android tablet of smartphone kan men deze downloaden via de play store of hier.